Amersfoort

 • Informatiewinkels
  Indebuurt033 heeft vier Informatiewinkels in de stad, in Kruiskamp, Kattenbroek, Soesterkwartier en Liendert, waar je dagelijks naartoe kunt. Daarnaast zijn er Informatiepunten op verschillende locaties in de stad, waaronder het Jongeren Informatie Punt (JIP). Kijk op de website voor de locaties van de Informatiewinkels en de Informatiepunten en de openingstijden.
  * Website: www.indebuurt033.nl/../informatiewinkels
 • Ontmoeting in de buurt
  Indebuurt033 coördineert het welzijnswerk en vrijwilligerswerk in Amersfoort. Zij kunnen jou ondersteunen als jij een idee hebt voor jouw buurt of als je een activiteit wil organiseren. Ook als je anderen wil ontmoeten, die vragen of zorgen hebt over opgroeien en opvoeden, mantelzorg, geldzaken, wonen of andere leefgebieden. Indebuurt033 geeft informatie en advies, biedt een luisterend oor en (kortdurende) ondersteuning waar nodig.
  * Website: www.indebuurt033.nl
  * E-mail: info@indebuurt033.nl
  * Tel. 033 204 86 77
 • Zorg en ondersteuning
  Het Wijkteam biedt hulp en ondersteuning dichtbij huis. Neem contact met ons op bij vragen en zorgen over bijvoorbeeld je gezin, de opvoeding van je kinderen, echtscheiding, huiselijk geweld, psychische problemen, werkloosheid, geld, eenzaamheid of overlast.
  * Website: www.wijkteam-amersfoort.com
  * E-mail: wijkteam@wijkteam-amersfoort.nl
  * Tel. 033 469 48 69 maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
 • Schuld en inkomensondersteuning
  Bij Stadsring kunt je direct terecht voor hulp bij schulden. Zij bieden gratis hulp voor inwoners van Amersfoort en Leusden
  * Website: stadsring.nl
  * E-mail: info@stadsring.nl
  * Tel. 033 4 600 600